Scandal Liviu Guta si afacerista celebra Marcela Tudor

Aprilie 04, 2021

Afaceristă celebră, escrocată de Liviu Guță? Cum se apără manelistul / VIDEO

O afaceristă celebră îl acuză pe Liviu Guță că ar fi înșelat-o cu o sumă serioasă de bani, după ce acesta ar fi cumpărat o mașină în leasing, pe firma ei. Manelistul a intervenit și el la o emisiune TV, unde și-a spus propria versiune.Marcela Tudor, o afaceristă celebră, îl acuză pe manelist că ar fi păgubit-o cu o sumă importantă de bani. Totul ar fi pornit de la un autovehicul pe care artistul l-ar fi cumpărat în leasing pe firma afaceristei, care îi era și bună prietenă.Totul ar fi descurs bine timp de un an, după care, din cauza pandemiei, manelistul nu ar mai fi putut să achite datoria și ar fi vândut mașina unei alte persoane. De aici și până la un adevărat scandal nu a mai fost decât un pas.

Acum, afacerista a decis să-și spună durerea la TV, în speranța că lucrurile se vor rezolva.''A luat o mașină pe firmea mea, în leasing, a luat mașina, a folosit-o. Înțelegerea a fost să-mi plătescă, a plătit un an. După ce au început problemele financiare, i-am spus că trebuie să găsească o soluție. Înainte să preiau leasingul mă tot suna un domn Paul, iar Liviu mi-a spus să-l blochez că nu este serios. Apoi, Liviu mi-a spus că o să ducă mașina la București ca să o vindem. După care m-am trezit în aceeași situație, stând de vorbă cu domnul Paul, despre care nu știam nimic, decât că este un escroc. El nu avea o bază legală să ia mașina, mi-a spus să-l ajut că el o va achita repede. Rata pe lună se ridică la 2.500 de euro. Liviu i-a dat mașina lui Paul în schimbul altei mașini'', a spus femeia.După declarațiile făcute de afacerista Marcela Tudor, la o emisiune TV a intervenit și manelistul, care și-a spus propria versiune.Acesta a precizat că lucrurile nu ar fi stat așa cum le-a prezentat amica sa și se apără, spunând că el a fost corect de la început.''Doamna Marcela este o femeie cu suflet foarte mare, m-a ajutat să iau o mașină în leasing. Eu am plătit toate ratele până anul trecut, când i-am spus că din cauza pandemiei nu mai sunt bani și nu mai pot să plătesc rata și că dau mașina la o firmă din Cluj. Eu nu am găsit firmă și i-am dat-o băiatului acesta, Paul. I-am spus și ei și mi-a zis ok. Ea a fost de acord'', a spus manelistul.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Scandal Liviu Guta si afacerista celebra Marcela Tudor

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact