Vas scufundat in Marea Neagră

Martie 11, 2021

Navă rusească, scufundată în Marea Neagră. Un echipaj românesc a intervenit să-i salveze pe marinari

O navă rusească cu 13 marinari la bord s-a scufundat în Marea Neagră, la 70 de mile marine de Portul Constanţa, iar un echipaj românesc intervine pentru salvarea marinarilor aflaţi la bord.10 dintre marinari au fost salvati,doi dintre ei sunt decedati,iar inca unul este cautat in continuare.Mare este foarte agitata cu peste 50km/h si 4 m inaltime valuri Comandantul a emis un semnal SOS, iar echipajul românesc aflat pe remorcherul GSP Falcon, în larg, a început operaţiunea de salvare. La faţa locului a fost trimisă joi dimineață, nava Artemis aparţinând ARSVOM. Până în prezent, zece marinari au fost salvaţi, pentru doi operaţiunea de salvare este în plină desfăşurare, iar unul dintre aceştia ar fi mort. Conform ARSVOM, în zona respectivă marea este agitată, având gradul 5-6, valurile fiind de patru metri. Deocamdată, nu este cunoscută încărcătura navei şi nici unde se deplasa ..Accidentul naval a avut loc cel mai probabil din cauza furtunii puternice din Marea Neagră.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Vas scufundat in Marea Neagră

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact