Adda - Oglinda, oglinjoara (videoclip nou) Radio HiT FM

Dupa ce am retrait toate sentimentele si am trecut prin Starile Addei, cantareata lanseaza o piesa de suflet denumita sugestiv Oglinda, oglinjoara.

Scris si interpretat in stilul caracteristic al Addei, noul single se adreseaza tuturor celor care nu-si mai gasesc locul, care nu mai stiu cum sa mearga mai departe, amintindu-le sa nu uite niciodata de iubirea de sine.

Versurile sunt scrise de Adda, iar la productia piesei au lucrat Serban Cazan, Florin Boka si Lucian Nagy de la Hahaha Production. "Oglinda, oglinjoara" poarta semnatura Baladda Records si Cat Music. Videoclipul a fost realizat de Iulian Moga, cel care a reusit sa transpuna in realitate si sa aduca la viata ideile artistei.

Recent, cantareata a incheiat serialul Starile Adddei, compus de data aceasta din cinci episoade: Du-te, Sa imi vindeci inima, 3 ianuarie, Prietena mea si Raza mea de soare. In plus, a colaborat si cu fratiiMatei & Liviu Teodorescu pentru piesa Matematica iubirii.

Va place noua piesa a Addei?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Adda - Oglinda, oglinjoara (videoclip nou) Radio HiT FM

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact