Directia 5 & Nicoleta Nuca - Salut! Ce faci? (videoclip nou)

  Directia 5 si Nicoleta Nuca ne prezinta videoclipul pentru cel mai recent single al lor.

   

  "Salut! Ce faci?" este o piesa ce se incadreaza in stilul cu care ne-au obisnuit baietii de la Directia 5si a fost lansata in luna martie, inaintea concertului lor de la Sala Palatului.

  Clipul este unul plin emotie si sensibilitate si se potriveste foarte bine cu versurile piesei!

  Nicoleta Nuca se afla la a doua colaborare dupa "Adevar sau minciuna" cu Cabron, iar recent a lansat si single-ul "Castele de nisip", in vreme ce baietii de la Directia 5 au lansat de curand albumul "Te Iubesc"".

  Cum vi se pare colaborarea dintre ei?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…