Fratii Grime - De La Ytube (cu AFO si Fanescu) (videoclip nou)

Fratii Grime revin cu forte noi in 2016 si ne prezinta o prima piesa pe acest an, in colaborare cu AFO si Fanescu."De la Ytube" nu este chiar o piesa foarte serioasa ci imi pare mai mult facuta "la caterinca" de Vali Umbra si Power pe Vinil. Se vorbeste despre banii incasati din reclamele de pe Youtube si despre cum aleg ei sa-i cheltuiasca.

Fratii Grime este un proiect nou aparut in zona underground, ce face parte din brigada Culese din Cartier alaturi de Subcarpati, Cred Ca Sunt Extraterestru si Fantome si care ii are in componenta pe Vali Umbra si pe Power pe Vinil.

“Fratii Grime este un joc de cuvinte intre Fratii Grimm si stilul de muzica grime. Pentru a va familiariza cu stilul, grime-ul livreaza, de obicei, un rap rapid, undeva in jurul la 140 BPM, fiind, uneori, mai dinamic si mai agresiv decât rap-ul normal”, spun baietii.

Primele trei piese lansate de ei "Locomotiva", "Whooo" si "Oamenii mei" s-au bucurat de succes pe nisa lor si sunt de urmarit in 2016 pentru ca pregatesc lansarea albumului de debut.

Cum vi se pare noua lor piesa?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Albertos HiT - Moderator Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Fratii Grime - De La Ytube (cu AFO si Fanescu) (videoclip nou)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact