VIDEOCLIP NOU: Taxi & Delia - Atât de trist

  Taxi şi Delia colaborează pentru prima dată şi aleg să cânte o baladă emoţionantă, cu un mesaj "Atât de trist". Videoclipul a fost regizat de iRonic şi îl puteţi urmări mai jos.

  Delia Atat De TristTaxi şi Delia colaborează pentru prima dată şi lansează single-ul "Atât de trist". O baladă emoţionantă, cu un mesaj desprins din poveştile cotidiene şi cu un dialog sincer şi profund, piesa "Atât de trist" este compusă de către Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi. O poezie vizuală, în alb şi negru, cu accente romantice, melancolice şi metaforice, videoclipul este regizat de către iRonic.

  La începutul anului, Delia a lansat single-ul "Gura ta", în colaborare cu Deepcentral, care are în prezent peste 14 milioane de vizualizări şi ocupa primele pozitii în topurile muzicale. Piesa "Atât de trist" este lansata cu 17 zile înainte de "Welcome to Deliria", mega-concertul pe care artista îl va sustine pe 2 şi 3 aprilie la Sala Palatului.

  De la participarea din anul 2000 de la Eurovision cu piesa 'Luna' şi până în prezent, în cei 17 ani de activitate muzicală, pe care îi aniversează chiar luna aceasta, trupa Taxi a surprins publicul cu numeroase hituri, mesaje sincere şi inedite, cu videoclipuri emoţionante, dar şi savuroase, fie că e vorba despre viaţa socială şi politică ("Strada mea cu-n singur bec", "Criogenia salvează România"), fie că este vorba despre dragoste ("Jumătatea mea?, "Mi-e dor şi doare"), iar abordarea Taxi este întotdeauna originală.

   

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Asculta / Dedicatii / Chat

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  HiTFM Prezent si pe Facebook