Taylor Swift - Out of the Woods (videoclip nou)

Taylor Swift e urmarita de o haita de lupi in cel mai recent videoclip al sau, Out of the Woods. Materialul video a fost lansat chiar inainte de finalul lui 2015 si e plin de efecte speciale.

Finalul, in care cantareata scapa de urmatori, e marcat si de cuvintele She lost him, pe care le gasim si la inceputul clipului, dar cu o completare - but she found herself and somehow that was everything. Videoclipul Out of the Woods a fost regizat de Joseph Kahn, cel care a mai lucrat alaturi de Taylor Swift pentru Blank Space si Wildest Dreams, iar piesa e inspirata de relatia pe care cantareata a avut-o cu Harry Styles de la One Direction. 

Out of the Woods este cel de-al saselea single promovat de pe albumul 1989. Taylor Swift a reusit sa aiba primul album cu vanzari de peste un milion de copii in 2015, fiind intrecuta apoi de Adele, care a avut vanzari uriase cu 25. Single-urile Shake It Off, Blank Space, Style, Bad Blood si Wildest Dreamsau ajuns toate in top 100 Hot 100, unde au ramas timp de mai multe saptamani.

Ce ziceti de acest nou videoclip?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Taylor Swift - Out of the Woods (videoclip nou)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact